Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

Videoguide – Inet System

En personlig dator, på ett enklare sätt

Om du eller någon du känner vill ha en personlig, högkvalitativ och uppgraderingsbar dator utan att bygga den själv kan vi tipsa om Inet System.

Med Inet System sätter vi ihop och bygger datorkonfigurationer för många olika användningsområden och prisklasser, så att du kan få alla fördelar av att välja delar själv – helt utan att förkunskap. Därtill har du möjlighet att anpassa datorn efter dina behov, om du exempelvis vill ha mer lagring eller ett kraftfullare grafikkort.

När du valt, anpassat och beställt en modell som passar dig kommer datorn byggas här i Sverige, av erfarna och skickliga montörer som levererar en rejält testad och startklar dator med suverän kabeldragning. Vi använder oss av helt vanliga tredjepartskomponenter, så att du i efterhand enkelt kan uppgradera datorn vid behov.

I videon här ovanför går vi igenom vad Inet System är, vilka modellserier vi har, hur du anpassar och beställer en dator samt hur du kommer igång med din nya Inet System-dator. Läs mer och se hela vårt sortiment via länken här nedanför.

Publicerad 2023‑05‑14, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter