Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
EK Fluid Works

EK Fluid Works

Nu kan vi med stort nöje meddela att vi börjat erbjuda EK Fluid Works, en serie högpresterande och vattenkylda HPU-servrar, high performance computing, med upp till sju NVIDIA RTX-grafikkort. Dessa passar företag med arbetsflöden som gynnas av stor grafisk beräkningskapacitet, så som deep learning, AI-träning och krävande rendering.

Fristående eller rackmonterat

Vi har tagit in två olika modellserier av EK Fluid Works. För er som letar efter fristående workstations med enorm beräkningskapacitet erbjuder vi Compute-modellerna, de kan utrustas med AMD Epyc, AMD Ryzen Threadripper eller Intel Xeon ihop med upp till sju RTX-grafikkort, upp till 2 048 GB ECC-minne och upp till dubbla 10 GbE-anslutningar.

För serverskåpen erbjuds istället serien Rackmount i storleken 5U. Dessa är utrustade med AMD Epyc och upp till sju RTX-grafikkort, bland mycket annat. På Inet.se har vi listat exempel på olika konfigurationer, men vi hjälper mer än gärna till att ta fram modeller som passar just ert företag och det ni gör.

Pålitlig prestanda

EK, vars full namn är EK Water Blocks, är specialister på vattenkylning och för Fluid Works har de tagit fram pålitliga och högpresterande kylningslösningar som håller driften uppe och underhållet nere. Alla Fluid Works-modeller är designade att ge cirka fem års underhållsfri drift, och de erbjuder dessutom tre års inkluderad garanti med direktkontakt till EK.

Om Fluid Works låter som något för ert företag är ni varmt välkomna att kontakta oss, vår företagsavdelning kan ta fram offerter på specialanpassade modeller och hjälpa er hitta en konfiguration anpassad till er. Hoppas vi hörs!

Senaste nyheter