Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
V12

Veckans Tips – vecka 12

Det kan hända mycket på en vecka. Sedan sist har vi uppdaterat förstasidan och introducerat nya profilsidor på Inet.se. Vi hoppas att nyheterna uppskattas, vi har många fler på gång!

Kampanjer

Kampanjmässigt måste vi börja med att tipsa om att vårens stora kampanj är här, nämligen Inet Weeks med fokus på komponenter och gaming. Det innebär att vi under två veckor kommer bjuda på en hel drös erbjudanden på det mesta du kan tänkas behöva för datorbygget eller gaminghörnan.

För dig som snarare letar efter något att bära med dig har vi även tre parallella kampanjer på klockor, mobiler och surfplattor ur Samsung Galaxy-serien. De tre kampanjerna gäller mars ut eller tills att lagret är slut, så passa på.

Produkter

Bland den senaste veckans produktnyheter hittar vi först och främst två flaggskepp. Intel har släppt Core i9 14900KS, som bjuder på hisnande 6.2 GHz turbo. Det här är en begränsad specialversion tänkt för riktiga entusiaster, och kräver rejäl kylning för att kunna sträcka på benen. Det andra flaggskeppet är ASUS Zenfone 11 Ultra, en rejäl modell med kraftfull hårdvara, enormt batteri och ett påkostat kamerasystem med inbyggd gimbal.

Därtill kan vi tipsa om att DeepCool Assassin 4S presenterats, det är en smalare variant av Assassin IV och är en rejäl tornkylare med full minneskompatibilitet. Spana in alla tips och veckans Dubbelklick-avsnitt via länken nedan – utöver det ovan nämnda har vi några fina erbjudanden listade på sidan.

Senaste nyheter