Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
DK183

Dubbelklick #183

På torsdag bjuder vi på en fullspäckad livestream med drops, quiz, datorbygge, BEACN-snack och finbesök av representanter för Sapphire. Vi ses på YouTube eller Twitch vid femtiden!

Vinn en dator!

Uppdatering torsdag 25 april – idag har vi fått lite feeling och bestämt oss för att tävla ut datorn vi bygger under stream. I vår Facebook-post kan du se vilka delar vi kommer använda oss av – det är bland annat ett Sapphire Radeon RX 7800 XT och en Intel Core i5. Datorn kommer tävlas ut i kvällens quiz, så se till att hänga med från 17:00 för att få all info du behöver om hur du kan delta i tävlingen.

Vi kommer droppa drops

Som så många gånger förr kommer vi bjuda på trevliga erbjudanden under streamens gång. Vi kommer inte avslöja exakt vad vi kommer köra i förväg, men tillverkarna som vi kommer ha något typ av erbjudande ifrån är Sapphire, Zalman, Arctic, Intel, Gigabyte, Corsair, WD och Microsoft (Windows). För dig som inte vill öppna plånboken kommer vi även bjuda på quiz med vinst. Vi har ännu inte bestämt oss för vad exakt vi ska tävla ut, men någonting fint blir det.

Gött produktsnack

På torsdag kommer vi framförallt fokusera tillverkarna BEACN och Sapphire, där den sistnämnda även kommer ha representanter på plats. Sapphire är en omtyckt tillverkare av AMD Radeon-grafikkort och vi kommer både prata om Radeon-grafikkort i allmänhet och deras olika modeller i synnerhet. Som tidigare nämnt kommer vi även ha erbjudande från Sapphire, så om du är sugen på en uppgradering kanske du har tur nog att just den modellen du är intresserad av erbjuds till fint pris.

BEACN tillverkar i sin tur mikrofoner och streamingtillbehör. De kommer vi visa upp och prata mer om, då de är en högintressant tillverkare för alla de som vill komma igång med streaming eller få smidiga verktyg för datorlivet i allmänhet. Streamen går igång på torsdag 25 april, cirka 17:00. Hoppas vi ses!

Publicerad 2024‑04‑23 av Johan Backelin, redigerad 2024‑04‑26.

Senaste nyheter