Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
V24

Veckans Tips – vecka 24

Ny vecka, nya möjligheter att bli sugen på en uppgradering, ett nytt spel eller en kopiöst trevlig livestream. Till att börja med vill vi tipsa om att många nya speltrailers har visats upp, däribland för nya Call of Duty: Black Ops 6 som släpps 25 oktober. Se gärna vår samlade nyhet för kommande spel 2024.

Dubbelklick med NZXT

På torsdag svänger Jimmy från NZXT förbi studion för en genomtrevlig direktsändning med flera trevliga trevligheter som Jimmy trevligt nog tagit med sig. Till att börja med har han med sig deras nya chassi NZXT H7 Flow 2024, som har en oerhört läcker ny layout, och deras nya unibody-fläktar i NZXT F Series, som bjuder på 2x120-, 2x140- eller 3x120 mm-fläktar som intags- eller utblåsfläktar i ett färdigt paket.

Förutom härliga produktnyheter har Jimmy även med sig merch och produkter att tävla ut, som du kan vinna direkt under livestreamen. Därutöver har han även löst ett par goa erbjudanden, som endast kommer gå att köpa under Dubbelklick #188 nu på torsdag 17:00, hoppas vi ses.

Computex-nyheter

NZXT är inte de enda som släppt eller visat upp spännande nyheter. Exempelvis har Fractal Design slagit på den stora trumman och visat upp den både snygga och sköna gamingstolen Refine, det läckra trådlösa gamingheadsetet Scape och två snygga nya chassin i form av Mood och Era 2. Därtill har även Phanteks visat upp ett riktigt trevligt nytt chassi som heter Eclipse G400A, som är en värdig uppföljare till storsäljaren G360A.

Vi har skrivit nyheter om de hetaste produkterna vi fick se under mässan, de hittar du samlade under ämnet Computex 2024, men fler nya produkter som visades upp kommer läggas upp på Inet.se under kommande veckor och månader. Spana gärna in alla veckans tips via knappen nedan, där hittar du fler godbitar.

Senaste nyheter