Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

Snabbaste gamingprocessorn

När AMD 3D V-Cache™-teknologin paras ihop med en AMD Ryzen 7000X3D processor, så får du en enorm prestandafördel i spel. Datorer utrustade med AMD Ryzen™ 9 7950X3D, AMD Ryzen™ 9 7900X3D, eller AMD Ryzen™ 7 7800X3D är i en egen klass för sig och levererar den onekliga prestandan du behöver för att vinna dagens mest krävande spel.

Ledande prestanda

Bygg din rigg med en processor från AMD Ryzen™ 7000 serien och ett moderkort med AMD AM5 sockel för att låsa upp banbrytande prestanda. Med upp till 16 "Zen 4" kärnor och 32 trådar, boostade klockfrekvenser upp till 5.7GHz och 80MB cache ser AMD Ryzen™ 7000 serien till att du alltid ligger ett steg före.

Kreativ teknologi

Processorer från AMD Ryzen™ 7000 serien är byggda för att hjälpa kreatörer klara sina deadlines med tidsbesparande beräkningskraft. Oavsett om det gäller 3D-rendering eller exportering av massiva videofiler så får du jobbet gjort med hjälp av hastigheten och lagringen via PCIe® 5.0, upp till 32 trådar samt dedikerade videoacceleratorer.

Bygg en rigg som förändrar allt

Kraft. Prestanda. Möjligheter. Moderkort med AMD AM5 sockel levererar nya funktioner för gamers. Från hastigheten av DDR5-minne till den ökade bandbredden med PCIe® 5.0. Bygg för AMD Ryzen™ 7000 processorer och vidare med AMD's AM5 sockel. Personalisera prestandan och känn hastigheten när du överklockar din processor. Överklocka dina DDR5-minnen med AMD EXPO™-teknologin och lås upp ännu mer prestanda.

Visar 10 produkter
kr
-
kr

Visar 10 produkter

Visa produkter: