Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

AMD Gaming Store

AMD, eller Advanced Micro Devices, är en amerikansk tillverkare som bland annat tillverkar processorer och grafikkort till allt från egenbyggda datorer till laptops och spelkonsoler. Hos Inet hittar du alltid de senaste modellerna ur processorserien Ryzen och grafikkortsserien Radeon, men även färdigbyggda AMD-datorer och -laptops för såväl kontorsarbete som gaming. På den här sidan samlar vi alla våra AMD-produkter, så att du enkelt kan hitta de som passar just dig.

AMD Radeon™ Grafikkort

Banbrytande prestanda

AMD Radeon är en spelinriktad grafikkortsserie för konsumenter och består av allt från budgetgrafikkort till påkostade flaggskepp för högupplöst gaming. Även här bjuds vi i regel på bra värde för pengarna och god energieffektivitet. Via menyn ovan kan du läsa om den senaste generationens grafikkort och alla fördelar med AMD Radeon.

AMD Radeon 7000

AMD Ryzen™ Processorer

Den ultimata processorn för gaming

AMD Ryzen är en konsumentinriktad processorserie som innehåller allt från enkla och prisvärda budgetmodeller till marknadens allra mest högpresterande processorer för produktivitet och gaming. Ryzen-processorer är kända för bra pris per prestanda, suverän energieffektivitet, stabil drift och pålitliga moderkortsplattformar med lång livslängd.

AMD Ryzen 7000

Datorer med AMD

Optimal prestanda med AMD

AMD Ryzen och Radeon är båda populära val för färdigbyggda stationära datorer och laptops för både vardag och gaming. På Inet hittar du ett brett sortiment AMD-datorer från populära tillverkare som ASUS, Lenovo, Acer och Taurus. Om du vill ha en högkvalitativ och anpassningsbar gamingdator med AMD Ryzen och/eller Radeon kan vi även tipsa om Inet System.

Datorer med AMD

Tekniker från AMD

Smarta funktioner och högre prestanda

Utöver att erbjuda konkurrenskraftig hårdvara tillhandahåller AMD även en uppsjö tekniker och mjukvaror som förbättrar din användarupplevelse, många av dem byggda på öppen källkod. Exempel på dessa är suveräna Ryzen Master till processorerna och bonusfunktionerna FreeSync och Fidelity FX till Radeon-grafikkorten. Därtill finns det fördelar av att kombinera Ryzen och Radeon, som du kan läsa mer om via menyn ovan.

Smart Access Memory Fidelity FX
Visar 6 produkter
kr
-
kr

Visar 6 produkter

Visa produkter: