Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Veckans tips - Vecka 7

Veckans Tips - vecka 7

Nu har vi uppdaterat Veckans Tips för vecka 7 och det har ofrånkomligen blivit lite av ett ASUS-tema den här veckan.

ASUS går all in

Till att börja med gästar de nämligen Dubbelklick #174 den här veckan, och de har packat med sig både fina vinster och sylvassa erbjudanden ni kommer kunna ta del av på torsdag. Hur de tog sig igenom säkerhetskontrollen vet vi inte. Därtill har de precis kört igång en fri montering-kampanj, där du som köper en hel dator med både moderkort och grafikkort från ASUS får monteringen gratis.

Passande nog har ASUS även flera ruskigt heta produktnyheter den här veckan. Till att börja med har deras otroligt innovativa laptop ZenBook Duo 14 OLED landat i lager nu och vi har tagit en kik. För dig som letar ny gamingskärm släpps ROG Swift PG34WCDM, deras första 34” ultrawide OLED, samtidigt som förbokningen av drömskärmen ROG Swift PG32UCDM börjar.

Inte att förglömma

Även om veckan i stort domineras av ASUS har vi faktiskt produkter från andra tillverkare också. Bland annat har vi kanonpris på ett Radeon RX 7900 XT från Sapphire och riktigt fina priser på Nito Deck, en smidig handkontroll du sätter ditt Nintendo Switch i – för rejält grepp, programmerbara knappar och hall effect-joysticks.

Du hittar dem och alla våra andra tips för veckan via knappen.

Publicerad 2024‑02‑13 av Johan Backelin, redigerad 2024‑03‑05.

Senaste nyheter