Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Veckans tips - vecka 9

Veckans tips – vecka 9

Den här veckan bjuder utöver på kampanjer även på produktsläpp både från AMD och Corsair, där de senare även signerar veckans Dubbelklick.

Produktnyheter

Veckans kanske största release är AMD Radeon RX 7900 GRE, som kort och gott är ett snäppet kraftfullare syskon till RX 7800 XT och bidrar till den redan hårda konkurrens bland grafikkort för 1440p.

Bland Corsairs nyheter hittar vi nya chassin i 2500- och 6500-serierna, som bjuder på två kamrar, gott om kylningsmöjligheter och stöd för ”kabelfria” byggen med ASUS BTF eller MSI Project Zero. De har även lanserat fläktserien RX, som ger tillgång till iCUE LINK vid en lägre prispunkt.

Värt att nämna är även att Moza utannonserat Truck Wheel, en ratt anpassad för lastbilssimulatorer, och att Elden Ring Shadow of the Erdtree Edition med både grundspelet och expansionen finns att förboka.

Kampanjer

Den här veckan kan vi tipsa om goare pris på gamingkungen AMD Ryzen 7800X3D, ett oerhört trevligt lanseringserbjudande för Samsung Galaxy Book4-serien och att Inet Weeks fortsätter leverera kampanjpriser på datorer, tillbehör, mobilt och nätverk. Du hittar alla veckans tips och produkterna i fråga via knappen.

Publicerad 2024‑02‑28 av Johan Backelin, redigerad 2024‑03‑14.

Senaste nyheter