Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Veckans Tips - vecka 22

Veckans Tips – vecka 22

Välkommen till fantastiska vecka tjugotvå, som inte bara bjuder på oroligt väder – utan även på otroliga tips. Eller ja, det beror på vilka krav man ställer.

Erbjudanden

Till att börja med vill vi tipsa om att Inet Weeks fortsätter en vecka till, med många goa erbjudanden på produkter i kategorierna datorer, skärmar, tillbehör, mobiler, surfplattor, nätverk och tillbehör. Vi har fyllt på med ett par godbitar sedan förra veckan, så hoppa gärna in på landsidan för Inet Weeks för att se om du hittar något.

Förutom Inet Weeks vill vi även tipsa om att vi kör två kampanjer på oerhört eftertraktade prylar. Är du sugen på nya högtalare är det Sommarkampanjen med Sonos du vill spana in, i den hittar du goare priser på ett gäng soundbars, subwoofers och multiroom-högtalare för såväl ditt hem som din TV. Letar du ny skärm till datorn har vi även goare priser på fem OLED-skärmar från ASUS ROG, som alla ger suveräna gamingspecifikationer och perfekt svärta.

Produktnyheter

Bland veckans produktnyheter kan börja med att säga att Sonos Ace nu finns att förboka, med release 5 juni. Ace är Sonos första hörlurar och ska enligt dem erbjuda exceptionell ljudkvalitet, suverän ANC och flera smidiga funktioner i en genuin lyxig förpackning. Med tanke på hur bra deras högtalare är hoppas vi på storverk, men vi får vänta och se!

För dig som vill svalka dig själv eller dina prylar med stil vill vi även tipsa om att Noctua presenterat serien Home, som inledningsvis innehåller en skrivbordsfläkt och en apparatfläkt – båda baserade på deras suveräna fläktar NF-A12x25. De släpps 12 juni och finns att förboka. Är du gamer vill vi även tipsa om att den suveräna indiepärlan Dave the Diver även kommer till Nintendo Switch, finns att förboka med release 28 juni.

Veckans stream och innehåll

För dig som letar efter något att göra snarare än något att köpa har vi två trevliga tips. Ett är att vi nu släppt en guide om Wi-Fi 7, läs gärna den om du vill veta mer om vad som är nytt med den nya standarden innan du uppgraderar nätverket därhemma.

Sedan vill vi även tipsa om att vi kommer bjuda på en mysig stream tillsammans med Samsung den här veckan. Till Dubbelklick #187 har vi nämligen bjudit in Lunkan från Samsung, som kommer bjuda på gemytlighet och något gött erbjudande, utöver att han och Molle ska utse vinnarna i Discord-tävlingen vi kör inför stream. Delta gärna i den, och spana gärna in alla veckans tips via länken nedan.

Publicerad 2024‑05‑28 av Johan Backelin, redigerad 2024‑05‑29.

Senaste nyheter