8322 logitech g fits
pre-dk 126

Ge kraft åt dina bästa idéer

Köp en bärbar dator från NVIDIA Studio och få Adobe Creative Cloud i tre månader (värde 2 696,25 kr).

Erbjudandet gäller nya och befintliga Adobe-kunder.

Till produkterna

NVIDIA Studio - Allt du behöver veta

NVIDIA Studio har kommit med en hel del nya uppdateringar.
I denna videon går vi igenom dessa och vad fördelarna med Nvidia Studio är.GPU-ACCELERERADE ADOBE-APPAR

Briljera med din kreativitet med RTX

Adobe-appar kommer till sin rätt med NVIDIA Studio GPU-acceleration och RTX-teknikADOBE PHOTOSHOP


GPU-accelererade funktioner, som Oskärpegalleri, Gör flytande, Smart skärpa och Tänja perspektiv gör det möjligt för konstnärer att smidigt och snabbt ändra och justera bilder.
GPU-accelererade Neurala filter, inklusive Smart porträtt, snabbar upp och förenklar komplexa justeringar av bilder och fotografier med hjälp av kraften hos AI.


ADOBE PHOTOSHOP LIGHTROOM


GPU-accelererad bildbehandling snabbar upp fotoredigering, särskilt på 4K-skärmar. RTX-accelererade funktioner som Förbättra detaljer drivs av Adobe Sensei och förfinar automatiskt färgdetaljer i högupplösta RAW-bilder, vilket gör att fotografer sparar värdefull tid.


ADOBE DIMENSION


Förbättra 3D-rendering dramatiskt med dedikerade strålspårningsprocessorer på NVIDIA RTX GPU:er. Detta gör det möjligt för konstnärer att ta 2D-design och illustrationer till 3D-scener och uppleva fotorealistiskt ljus och reflektioner när de arbetar i realtid.


ADOBE PREMIERE PRO


GPU-accelerationen snabbar upp arbetsflödet för videoredigering, från fantastiska videoeffekter som Lumetri-färg till avancerade AI-funktioner som Auto-Reframe. Exportera video upp till fem gånger snabbare med NVIDIA-maskinvarukodning.


BÄRBARA STUDIODATORER FÖR INNEHÅLLSSKAPARE

Presentera kreativt i ett nytt ljus

NVIDIA Studio kickstartar din kreativa process och hjälper dig att briljera med ditt arbete. Exklusiv drivrutinsteknik, NVIDIA RTX GPU:er och AI samverkar smidigt och resulterar i bättre prestanda och kreativa appar i alla bärbara Studio-datorer. Så oavsett om du renderar, redigerar upp till 8K-video, hanterar projekt eller skapar innehåll för skojs skull kan du dela din kärlek till kreativitet snabbare.EXKLUSIVA STUDIO-APPAR

Funktioner som fortsätter att leverera

NVIDIA Studio-plattformen utnyttjar kraften i RTX GPU:er till att göra över 70 kreativa appar snabbare och tillhandahåller en serie exklusiva appar och verktyg som utvecklats av NVIDIA. Kolla in och upptäck några av våra mest innovativa appar.


NVIDIA OMNIVERSE

Anslut, samarbeta, skapa

Med NVIDIA Omniverse kan du göra dina arbetsflöden snabbare och skapa nya sätt att utforska dina idéer. Anslut dina 3D-favoritappar i Omniverse Create eller View och se dina kombinerade modeller och scener väckas till liv i blixtsnabb hastighet med hjälp av plattformens avancerade fysik och RTX Renderer. Utforska din kreativitet som aldrig förr.

NVIDIA CANVAS

Appen som ger konsten liv med AI

Förvandla enkla penseldrag till realistiska landskapsbilder med hjälp av AI och NVIDIAs RTX GPU:er. Måla med 15 materialborstar som träd, berg eller moln och välj mellan 9 stilar, eller ladda upp en egen, för att accentuera din målning. När inspirationen slår till och du vill vidga dina konstnärliga horisonter kan du utforska koncept snabbare med Canvas och exportera dem till Adobe Photoshop sömlöst.

NVIDIA STUDIO DRIVRUTINER

Den osynliga fördelen

Utvecklare av kreativa appar, testarteam och tekniker samarbetar med att regelbundet optimera NVIDIAs GPU:er för att förbättra dina favoriter bland kreativa appar och göra ditt arbetsflöde snabbare. Studio-drivrutiner genomgår omfattande tester för att kunna ge den prestanda och tillförlitlighet som du behöver för att kunna skapa och dela otroliga verk.


Instruktioner för paketlösen

  1. Köp en bärbar eller stationär NVIDIA Studio-dator från en deltagande återförsäljare (se reglerna och villkoren för en lista över berättigade produkter och information om det separata erbjudandet relaterat till ASUS-produkter)

  2. Leta reda på din kampanjkod i din inkorg eller på ditt kvitto, ladda ner GeForce Experience och skapa ett nytt konto eller logga in på ett befintligt konto.

  3. Klicka på din kontoikon i det övre högra hörnet och välj LÖS IN.

  4. Ange kampanjkoden från det här e-postmeddelandet i det översta fältet och klicka på LÖS IN.

  5. Adobe Creative Cloud-erbjudandet visas. Klicka på LÖS IN för att få din kupongkod.

  6. Klicka på KOPIERA och sedan på Slutför inlösningen genom att följa den här länken, klistra in koden och klicka på Validera.

  7. Skapa ett Adobe-ID eller logga in med ett befintligt Adobe-ID.

  8. Klicka på LÖS IN och sedan på Lägg till betalningsmetod för automatisk förnyelse eller välj Påminn mig senare.

  9. Klicka på Kom igång för att ladda ner.

  10. Njut av ditt kostnadsfria 3-månaders medlemskap av Adobe Creative Cloud All Apps.


Regler och villkor

Erbjudandekoden ges till kunderna vid köp av en NVIDIA Studio-produkt som ingår i kampanjen. En kod per kund. Så länge lagret räcker. En lista över berättigade produkter hittar du på Nvidias webbplats. ASUS-produkter är inte berättigade till NVIDIA-kampanjen, men köpare kan delta i ett identiskt erbjudande som drivs av ASUS själva som gäller för ASUS utbud av NVIDIA STUDIO-produkter.

Mer information om hela listan över ASUS kvalificerande produkter och ASUS instruktioner för inlösen finns här: https://www.asus.com/content/asus-offers-adobe-creative-cloud/

Visar 14 produkter
kr
-
kr

Visar 14 produkter