Grafikkort

Läs mer

RTX Laptops

Läs mer

Desktop

Läs mer

Shield

Läs mer

VIDEOS

G-SYNC

Vi reder ut vilken skärm du ska välja till ditt Nvidia-grafikkort.


Vad är Ray Tracing?

Med nya NVIDIA RTX-serien får vi Ray Tracing i spel! Men vad är det för något? I den här videon sammanfattar vi vad tekniken innebär och visar upp exempel från lanseringspresentationen NVIDIA.


Ray Tracing ON/OFF

Hur ser ray tracing ut i de nyare speltitlarna? Vi satte oss och prövade grafikskillnaderna med strålspårning i Cyberpunk 2077, Call of Duty: Black Ops Cold War och Control.


FUNKTIONER OCH FÖRDELAR

GEFORCE EXPERIENCE™

Spela in och dela videor, skärmbilder och livestreams med kompisar. Håll dina drivrutiner uppdaterade och optimera dina spelinställningar. Med GeForce Experience™ kan du göra allt. Det är ett oumbärligt komplement till ditt GeForce-grafikkort.

NVIDIA ANSEL

Omvandla skärmbilder till konst med det här kraftfulla fotoläget som tar foton i 360, HDR och superupplösning.

NVIDIA HIGHLIGHTS

Med Highlights sparas höjdpunkterna i dina spelsessioner temporärt och helt automatiskt, så att du själv kan välja vad som är värt att spara eller dela med dina vänner efter matchen. Highlights är en del av NVIDIA GeForce Experience.


NVIDIA DLSS

Med DLSS används AI och Tensor-kärnorna för effektiv uppskalning, för att ge dig bättre prestanda med bibehållen bildkvalitet.

© 2019 NVIDIA Corporation. Med ensamrätt. NVIDIA, NVIDIA-logotypen, GeForce, GeForce Experience och NVIDIA Turing är registrerade varumärken och/eller varumärken som tillhör NVIDIA Corporation i USA och andra länder. Alla andra varumärken och upphovsrätter tillhör respektive ägare.