Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

NVIDIA DLSS

Prestandamultiplikatorn
som drivs av AI.

DLSS är ett revolutionerande genombrott inom AI-driven grafik som ökar prestandan enormt. DLSS 3 drivs av den nya fjärde generationens Tensor-kärnor och den nya optiska flödesaccelerator på GPU:er i GeForce RTX 40-serien och använder AI för att skapa ännu fler högkvalitativa bildrutor.

Optisk multibildgenerering
med DLSS 3

Ökar prestandan genom att använda AI för att generera fler bilder. DLSS analyserar sekventiella bilder och rörelsedata från den nya optiska flödesacceleratorn i GeForce RTX 40-seriens GPU:er för att skapa ännu fler högkvalitativa bildrutor.

DLSS Super-upplösning

Ökar prestandan för alla GeForce RTX GPU:er genom att använda AI för att få ut bildrutor med högre upplösning från indata med lägre upplösning. DLSS tar prover på flera bilder med lägre upplösning och använder rörelsedata och feedback från tidigare bildrutor för att återskapa bilder av inbyggd kvalitet.


Förbättra prestandan med AI.

3 840 × 2 160-upplösning, högsta spelinställningar, prestandaläge med DLSS Super-upplösning, DLSS-bildgenerering för RTX 4090, i9-12900K, 32 GB RAM, Win 11 x64. Alla DLSS-bildgenereringsdata och Cyberpunk 2077 med ny strålspårning: Överstyrningsläge baserat på förhandsversion.


Omvandla dina favoritspel.

DLSS förändrar branschen och finns nu tillgängligt i över 200 spel och appar, från de största succéerna som Cyberpunk 2077 och Marvels Spider-Man Remastered till indiefavoriter som Deep Rock Galactic och nya spel som integreras regelbundet.

Superdatorprestanda.

DLSS använder kraften hos NVIDIAs superdatorer för att träna och förbättra dess AI-modell regelbundet. De senaste modellerna levereras till din GeForce RTX-dator via Game Ready-drivrutiner. Tensor-kärnor använder sedan sina teraflops med dedikerad AI-hästkraft för att köra DLSS AI-nätverket i realtid. Det innebär att du får kraften hos DLSS-superdatornätverket för att öka prestandan och upplösningen. Och det blir ännu bättre med tiden.Visar 0 produkter

Visar 0 produkter

Visa produkter:

    Din filtrering gav inget resultat. Prova att använda andra alternativ.