Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

NVIDIA
Broadcast

NVIDIA Broadcast-appen förvandlar all sorters rum till en hemmastudio. Ta dina livestreamar, röstchattar och videokonferenssamtal till nästa nivå med AI-förbättrad röst och video.

Maxa kvalitén

Med NVIDIAs RTX-grafikkort så får du tillgång till Broadcast. Denna programvara använder sig av AI-teknologi för att förbättra kvalitén på både mikrofon, ljud och webbkamera så att du ska få så bra kvalité som möjligt, oavsett miljö eller produkter.

AV1 är framtiden

NVIDIAs 4000-serie kort är nu kompatibla med AV1 encoding. Detta är en mer effektiv codec som ger högre kvalité per megabyte än H.264 och som vi hoppas på blir framtiden för streaming.

Håll ögonkontakten

NVIDIA fortsätter att utveckla smarta verktyg till program som Broadcast. Dessa verktyg går under samlingsnamnet Maxine och i denna video diskuterar vi potentiella framtida verktyg men även bekräftade uppdateringar till Broadcast-appen, som till exempel ögonkontaktverktyget.

Strömma på

NVIDIA Broadcast tar dina livestreamar, röstchattar och videokonferenssamtal till nästa nivå tack vare kraftfulla AI-förstärkta effekter såsom brusreducering och automatisk inramning. Visa upp ditt bästa jag i sändningen, även i miljöer med svagt ljus, och fira högtider med personliga virtuella bakgrunder. Du ser fantastisk ut och låter lika fantastiskt, oavsett vinkel, när du gör allt från att dela tankar med lagkamrater till att skapa minnen med familjen.

Slipp störande oljud

Högljutt knappande på tangentbordet. Irriterande brus från mikrofonen. Surrande datorfläktar. Tjatig efterklang från bakgrundsljud. Vid Brusreducering och Borttagning av rumseko används AI för att ta bort oönskat bakgrundsljud med en knapptryckning.

Sänd live eller delta i ett möte utan att behöva bry dig om att hitta en tyst plats. Eller använd brusreducering för spelare i bullriga miljöer, så att det blir lättare att höra dem. Med NVIDIA Broadcast går det snabbt och enkelt.

Virtuell bakgrund

Få snabb kreativ kontroll på ett lättillgängligt sätt. Med bakgrundsborttagning, bakgrundsbyte och suddig bakgrund (betaversion) kan du anpassa bakgrunden utan dyr utrustning eller komplexa ljusinställningar. Anpassa webbkamerans feed med kraftfulla AI-grönskärmseffekter som är perfekta för arbete och fritid, var du än befinner dig. Möjligheterna är oändliga.

Automatisk inramning

Ljus, kamera, t-app-ning! Spåra dina rörelser dynamiskt i realtid med Automatisk inramning. Den automatiska inramningen beskär och zoomar automatiskt, så att du förblir i bildens centrum – även när du rör på dig.