Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

Nvidia RTX AI

När det gäller AI-datorer inkluderar de bästa NVIDIA GeForce RTX™-grafikkort. Det beror på att samma teknik som driver världsledande AI-innovationer finns inbyggd i alla RTX-grafikkort, vilket ger dig extraordinär kraft. Från studier och arbete till underhållning – med RTX-driven AI får du de mest avancerade AI-upplevelserna som finns tillgängliga på Windows-datorer.

Avancerad AI

Få den snabbaste prestandan till över 500 AI-accelererade appar och spel.

AI-förbättrad video

Den skarpaste streamingen och snabbaste redigeringen, samt förbättrad funktionalitet för videokonferenser.

Bäst i klassen

Ta kontrollen över dina studier med AI-accelererade STEM-appar för studenter.

Säkert på enheten

Dina data förblir skyddade på din enhet – det krävs inget internet. 

Utveckla

30 gånger

snabbare träning av AI-modeller

Spel

Åtta gånger

högre FPS i moderna spel

Skapa

13 gånger

snabbare AI-bildgenerering

AI för utveckling

Enkelt, säkert och på enheten

Från att köra din egen chattbot på din dator till att träna anpassade modeller och integrera AI i spel – det är enklare och går snabbare att utveckla och köra AI-appar med NVIDIA-verktyg och RTX-grafikkort. Dina data finns dessutom kvar på datorn – inga uppladdningar krävs.

AI för spel

Spel som drivs med AI

Ta din spelupplevelse till nästa nivå med RTX och AI-driven teknik som förbättrar allt från bildhastighet till bildåtergivning. Dra dessutom nytta av kraftfulla, bärbara datorer med AI-driven Max-Q-teknik för att optimera prestandan i din bärbara dator.

AI för skapande

Förverkliga dina fantasier

Turboladda ditt innehållsskapande med över 100 AI-kompatibla och RTX-accelererade kreativa appar– inklusive Adobe Creative Cloud-sviten, Blender, Blackmagic Davinci Resolve, OBS Studio och den exklusiva NVIDIA Studio-sviten med AI-verktyg.


© 2024 NVIDIA Corporation. NVIDIA, NVIDIA-logotypen, GeForce, GeForce Experience, GeForce RTX och G-SYNC är registrerade varumärken och/eller varumärken som tillhör NVIDIA Corporation i USA och andra länder.
Prestandan mäts i olika system och varierar beroende på modell. Kontakta tillverkaren om deras specifika modell och specifikationer.

Visar 94 produkter
kr
-
kr

Visar 94 produkter

Visa produkter: