FÖRDELEN MED Nvidias GPU:er

Oavsett om du är en blivande konstnär eller en veteran inom branschen som vill utföra ditt jobb så bra som det bara går, så får Nvidias GPU:er det att hända – snabbt. Nvidias GPU:er förbättrar arbetsflöden och inspirerar till kreativa genidrag med allt från strålspårning och VR till AI-driven videoredigering i 8K. Och de är tillbaka med exklusiva kostnadsfria Studio-drivrutiner som tar fram det bästa i dina kreativitetsprogram.

Till produkterna

NVIDIA Studio - Allt du behöver veta

NVIDIA Studio har kommit med en hel del nya uppdateringar.
I denna videon går vi igenom dessa och vad fördelarna med Nvidia Studio är.

Nvidia Studio - Vad är det?

I denna videon går vi igenom vad Nvidia Studio är, vilka olika RTX alternativ det finns, hur det fungerar, vilka program det påverkar samt varför just du ska välja det.

Nvidia Studio och Premiere Pro

Här går vi igenom fördelarna du får när du använder dig av Nvidia Studio tillsammans med Adobe Premiere Pro. Du får bland annat snabbare rendering & bättre playback.

Nvidia Broadcast

Dags att gå igenom Nvidia Broadcast. Detta är för dig som redan streamar mycket eller vill satsa på streaming. Broadcast hanterar allt från mikrofon och högtalare till kamera.

Nvidia Studio och Bildbehandling

Nvidia Studio förbättrar även din bildbehandling i olika mjukvaror. Vi går igenom fördelarna du drar nytta av i bland annat Photoshop och Lightroom.

RTX STUDIO-FUNKTIONER

3D OCH ÅTERGIVNING

Kom fram till de färdiga bilderna tidigare

Upplev interaktion utan fördröjning och massiva återgivningshastighetsökningar med RTX-accelererad strålspårning och AI-brusreducering.

VIDEOREDIGERING

8K hela vägen

Spela upp och redigera video smidigt med ultrahög upplösning, utan förcachelagring eller generering av proxyservrar, i Adobe Premiere Pro, DaVinci Resolve™ från Blackmagic Design, REDCINE-X PRO och fler.

FOTOGRAFERING

Alla effekter, på nolltid

Förse dina RAW-bilder med skarpare detaljer, bättre färgåtergivning och färre störningar med hjälp av den RTX-accelererade AI-funktionen ”Förbättra detaljer” i Adobe Photoshop Lightroom. Du kan också använda ett av över 30 GPU-accelererade filter, som oskärpa och smart skärpa i Adobe Photoshop för att göra dina bilder perfekta.

GRAFISK DESIGN

Designa i RTX-dimensionen

Upplev smidig och interaktiv panorering och zoom oavsett grafikkomplexitet i Adobe Illustrator. Se din 2D-konst direkt i fyllig 3D med RTX GPU-accelererad återgivning i Adobe Dimension.

ARKITEKTONISK VISUALISERING

Upplev varje liten detalj

Se dina designer och miljöer i fotorealistisk detaljrikedom med RTX-accelererad strålspårning och virtuell verklighet.

SÄNDNING

Strömma på

Sänd dina spel och kreativitetsprogram med högsta streaming-kvalitet och prestanda med Nvidias dedikerade hårdvarukodare och branschledande stöd för dina favoritprogram för streaming, bland annat OBS Studio, XSplit Broadcaster, Twitch Studio och Discord.

Frågor & Svar

Vad är NVIDIA Studio?

NVIDIA Studio är en mjukvaru- och hårdvaruplattform som använder sig av den senaste tekniken i Nvidias RTXs grafikkort för att effektivisera arbetsflödet i kreativa sammanhang.

Vad är NVIDIA Studio drivrutiner?

NVIDIA Studio drivrutinerna är specialanpassade drivrutiner för att förbättra kompatibilitet och tillförlitlighet för olika programsviter som används i digital produktion och media.

Drivrutinerna går att använda tillsammans med GTX 10-serien, GTX 16-serien, Titan V och Quadro grafikkort från 2012 och framåt men RTX-serien är rekommenderat.

Bör jag installera NVIDIA Studio eller NVIDIA Game Ready drivrutiner?

Oavsett vilken av drivrutinerna du installerar kommer du kunna använda datorn för spel likväl som kreativt flöde.

Är du först och främst intresserad av spel och vill ha stöd för de absolut senaste spelsläppen, patcher, nedladdningar och annat så bör du välja Game Ready drivrutiner.

Arbetar du däremot främst med kreativa applikationer och vill ha optimerat stöd för de programmen bör du välja Studio drivrutiner.

Vad är fördelen med RTX grafikkort för kreativt skapande?

Real-time ray tracing – med hjälp av de nya RT-kärnorna kan grafikkorten i realtid läsa, spåra och räkna ut hur ljus, skuggor och reflektioner färdas och studsar. Detta ger möjlighet för att snabbt och enkelt kunna skapa fotorealistiska miljöer och animationer utan långa renderingstider.

AI för content creation – tack vare Tensor kärnorna så kan du skala upplösningen, skärpa bilden och mycket mer genom de AI funktioner som kommer med RTX-grafikkorten och deras beräkningsförmåga.

Bild- och videobearbetning – med NVEnc, NVIDIAs egen kodare för bild och video så är det upp till 25% snabbare att få ut H.264 och H.265 material jämfört med tidigare generationer. Detta innebär att du kan få ut högre upplösning med fler bilder per sekund i livestreams eller korta ner renderingstiderna för inspelat material.

Produkter