Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Veckans Tips - vecka 25

Veckans Tips – vecka 25

Midsommar är inte det enda trevliga den här veckan. Vecka tjugofem bjuder nämligen både på en finfin kampanj och på en mysig livestream, bland mycket annat.

Kampanjer och produktnyheter

Till att börja med har vi dragit igång Inet Weeks med fokus på komponenter och gaming. Det översätts i två veckor av trevliga kampanjpriser på gamingtillbehör och datorkomponenter, där vi bland annat kan tipsa om flera fina erbjudanden på grafikkort – exempelvis på Intel Arc A750 och ASUS GeForce RTX 4070 Ti Super Dual OC.

Därtill har vi flera trevliga produktnyheter, exempelvis att vi nu erbjuder grafikkort från INNO3D. För dig som vill ha en gamingskärm med OLED har vi dubbla nyheter. Vill du ha en riktigt snygg skärm har Samsung Odyssey OLED G6 äntligen landat, medan du som längtat efter en högblank gamingskärm med OLED villläsa mer om ROG Strix XG27AQDMG.

Livestream och innehåll

För dig som inte vill öppna plånboken (förutom när det vankas bra drops i stream) vill vi tipsa om två direktsändningar du inte vill missa. Nu på torsdag börjar vi med ett riktigt trevligt Dubbelklick-avsnitt tillsammans med Martin på Corsair, som kommer bjuda på Computex-nyheter och några riktigt, riktigt fina erbjudanden. Nästa torsdag smäller det dock ännu högre, då är det nämligen dags för Megaklick #6 – en livestream extra allt, med erbjudanden som du verkligen inte vill missa.

Vill du istället läsa istället för att titta kan vi tipsa om vår nya guide om luftflöde, med fokus på hur du kan eller bör sätta fläktarna i ditt chassi för att uppnå positivt luftflöde. Spana in alla veckans nyheter via knappen här nedanför.

Publicerad 2024‑06‑18 av Johan Backelin, redigerad 2024‑06‑25.

Senaste nyheter